PIZZERIA STAR

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1931 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Star. Meer weten? Ontdek meer

21 jul 2024 om 19:51 Lekker gegeten en voor de bezorgtijd stond de bezorger al aan de deur.
20 jul 2024 om 21:19 Pizza’s waren erg lekker, maar moesten erg lang wachten. Meer dan 90min
14 jul 2024 om 18:42 Snel warm en lekker
12 jul 2024 om 19:58 Prima als altijd
7 jul 2024 om 20:44 Na 150 min(2,5 uur) wachten bestelling eindelijk ontvangen. Eten was opzich prima(Döner schotel en pizza) maar het was het lange wachten niet waard.
7 jul 2024 om 20:28 Laatste keer besteld hier. Ik heb bijna 3uur op mijn eten moeten wachten... om 17:44 besteld en om 20:25 bezorgd.. als ik niet gebeld had, nadat ze al een uur te laat waren, was het eten volgens mij nooit aangekomen! Ging pas in de oven toen ik belde
6 jul 2024 om 20:57 Na 90min maar eens gebeld, excuses dat het druk was, bestelling was gewoon nog steeds niet opgepakt, maar dat gingen ze gelijk doen. Na in totaal 105min kwam de pizza eindelijk. Pizza super lekker maar toch boos.
30 jun 2024 om 20:29 Snel geleverd, misschien iets teveel ui erop (al is dat een persoonlijke mening).
20 jun 2024 om 18:43 De kapsalon was niet te eten zo een vieze frites.leek wel oud vet of zo bah.raak je spontaan aan de schijt van zo smerig zonde van mijn geld!!! Dit ben ik niet gewend kwa kwaliteit!!!
19 jun 2024 om 21:23 Prima pizzaatje! En nog super heet
16 jun 2024 om 20:13 Kwam een kwartier te vroeg en waren net thuis dus als we 5 minuten later waren geweest waren we er niet eens geweest
16 jun 2024 om 19:22 Groot en lekker.