PIZZERIA STAR

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1608 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Star. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 19:48 Geweldig
18 sep 2022 om 12:50 Vriendelijke bezorger en eten smaakte uitstekend enige min puntje was de frietjes die waren bijna allemaal slap vel
30 aug 2022 om 22:11 We hadden kapsalon besteld 2 maal,maar wat tegen viel is dat een gedeelte friet 2x was gebakken geweest en dus hard en donker waren,verder hadden we 1 met alles erop en eraan besteld en zat ook alleen maar sla op!! En als tip doe er wat meer saus op
25 aug 2022 om 21:51 Op tijd geleverd. Pizza was heerlijk
21 aug 2022 om 19:37 Netjes optijd en het was weer heerlijk...echt super
16 aug 2022 om 23:43 Redelijk op tijd geleverd en aardig personeel
15 aug 2022 om 12:36 Alles best! Bolognese was heerlijk Pizza smaakte voortreffelijk maar de verdeling van het beleg kan iets beter. . .
14 aug 2022 om 20:48 De spagetti lag helaas gedeeltelijk in de plastik zak die er omheen zat. Bezorger heeft er niet op gelet dat de bak op zn kop lag
13 aug 2022 om 19:26 Pizza was super, shoarma was ook heerlijk alleen niet meer warm
11 aug 2022 om 21:43 Jammer dat je een schotel besteld met 4 verschillende soorten vleesbereiding maar alles in kleine stukjes op 1 hoop krijgt! Tevens kon ik maar 2 verschillende soorten vlees vinden!
3 aug 2022 om 19:41 Goede prijs kwaliteit
3 aug 2022 om 19:28 Alleen jammer dat we weer de verkeerde sauzen hadden wat wel aangegeven was bij de bestelling Verder super kwaliteit